• Log In | Sign Up

  • News
  • Reviews
  • Games Database
  • Game Discovery
  • Search
  • New Releases
  • Forums
continue reading below

Adventure Gamers - Forums

Welcome to Adventure Gamers. Please Sign In or Join Now to post.

You are here: HomeForum Home → Site → Site & Forum Feedback → Thread

Post Marker Legend:

  • New Topic New posts
  • Old Topic No new posts

Currently online

DCastdiego

Support us, by purchasing through these affiliate links

   

Menu link to the forums is acting up in Chrome

Avatar

Total Posts: 7986

Joined 2011-10-21

PM

Every time I try to go to the forums by using the menu up top (or using the “Forum Home” link in the “You are here:” bar), I wind up at the main site instead of the forums.

Apparently, https://adventuregamers.com/forums gets me to the forums correctly, but
https://adventuregamers.com/forums/ (with the added slash at the end) doesn’t.

Any idea what could be causing this? Never had that happen before these past couple of days…

     

Last played: Marvel’s Spider-Man - 4.5/5 | Freddi Fish 3: The Case of the Stolen Conch Shell - 3/5 | There Is No Game: Wrong Dimension (CPT) - 4/5 | There Is No Game (replay) - 4/5 | Broken Sword: The Shadow of the Templars (replay) - 3/5 | Lighthouse: The Dark Being (CPT) - 2.5/5 | Anna’s Quest (CPT) - 4.5/5 | Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe - 4/5 | Florence - 4/5 | Alice Trapped in Wonderland - 1/5 | The Hunt for the Lost Ship - 1.5/5 | The Talos Principle - 4/5 | Tex Murphy: Martian Memorandum - 3/5 | Danganronpa: Trigger Happy Havoc - 3/5 | Simon the Sorcerer (replay) - 4/5 | Portal 2 - 4/5 | Murder By Numbers - 3.5/5 | Heavy Rain - 3.5/5 | Disco Elysium - 4.5/5 | Freddi Fish 2: The Case of the Haunted Schoolhouse - 3/5

Avatar

Total Posts: 1249

Joined 2012-02-17

PM

Strange, this is another issue I’m not having (in Chrome), but I’ll pass the message on!

     

Editor-in-Chief, some obscure little site called Adventure Gamers

Avatar

Total Posts: 7986

Joined 2011-10-21

PM

Update: it only happens on my work computer, not my home computer.

Blame Windows 7?

     

Last played: Marvel’s Spider-Man - 4.5/5 | Freddi Fish 3: The Case of the Stolen Conch Shell - 3/5 | There Is No Game: Wrong Dimension (CPT) - 4/5 | There Is No Game (replay) - 4/5 | Broken Sword: The Shadow of the Templars (replay) - 3/5 | Lighthouse: The Dark Being (CPT) - 2.5/5 | Anna’s Quest (CPT) - 4.5/5 | Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe - 4/5 | Florence - 4/5 | Alice Trapped in Wonderland - 1/5 | The Hunt for the Lost Ship - 1.5/5 | The Talos Principle - 4/5 | Tex Murphy: Martian Memorandum - 3/5 | Danganronpa: Trigger Happy Havoc - 3/5 | Simon the Sorcerer (replay) - 4/5 | Portal 2 - 4/5 | Murder By Numbers - 3.5/5 | Heavy Rain - 3.5/5 | Disco Elysium - 4.5/5 | Freddi Fish 2: The Case of the Haunted Schoolhouse - 3/5

Avatar

Total Posts: 597

Joined 2004-03-09

PM

That’s super weird honestly.. I’ll look into it further, but so far I can’t explain that behaviour

     

You are here: HomeForum Home → Site → Site & Forum Feedback → Thread

Welcome to the Adventure Gamers forums!

Back to the top