Galleries - Page 2 - Adventure Forums
You are viewing an archived version of the site which is no longer maintained.
Go to the current live site or the Adventure Gamers forums
Adventure Gamers



 
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-08-2005, 01:01 AM   #21
Umbilicus Mundi
 
Erkki's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Stonia
Posts: 1,266
Default

Quote:
Originally Posted by tabacco
Hmm... I've had no real load problems on that page. Is it a bandwidth issue on your end, or did it behave like a database issue or something?
Seemed like a bandwidth issue, although I'm not entirely sure. Didn't get any error messages.
__________________

Erkki is offline  
Old 11-08-2005, 09:17 AM   #22
Umbilicus Mundi
 
Erkki's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Stonia
Posts: 1,266
Default

Hmm... I tried again at home and at work (using Firefox 1.0.7 both times) and I'd describe it this way now:

1) After visiting one gallery page (for example the last image of Dreamfall), the thumbnails are loaded for the first time and cached.
2) after going to a previous page, the thumbnails are displayed
a) either immediately (cached by browser), in which case they are *still* reloaded (I can see every image going white and then the reloaded). This process takes half a minute or so.
b) some of them are intitially missing (this happened yesterday, but not today)

oh, I just tried IE and noticed google ads between the large image and thumbnails. Firefox doesn't display those google ads for me, ther's just an empty space. Hmm.. and IE doesn't have problems with loading the thumbnails either.

[update] The google ads disappeared in IE as well.
__________________

Erkki is offline  
 



Thread Tools

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.