Adventure Forums

Adventure Forums (https://adventuregamers.com/archive/forums/)
-   Feedback (https://adventuregamers.com/archive/forums/feedback/)
-   -   I keep getting logged off (https://adventuregamers.com/archive/forums/feedback/12207-i-keep-getting-logged-off.html)

bigjko 01-05-2006 03:21 PM

For anyone using Firefox 1.5, here's how to clear the AG cookies:

Go into Tools > Options > Privacy, and select View Cookies.

Once there type Adventuregamers in the Search box. This should automatically show all adventuregamers.com and forums.adventuregamers.com cookies.

Select them all, and click Remove Cookies.

You're done!

colpet 01-08-2006 05:35 PM

I'm having similar problems. I use IE. Could someone post a step by step way to remove the specific cookies (bearing in mind I'm severely computer challenged :) )?

I also should mention that this site is very slow. It takes much longer for pages to load that my other forums. Sometimes the page says done, and all I have is the banner at the top. Will the cookie issue fix this?

Intrepid Homoludens 01-08-2006 06:02 PM

Quote:

Originally Posted by colpet
I also should mention that this site is very slow. It takes much longer for pages to load that my other forums. Sometimes the page says done, and all I have is the banner at the top. Will the cookie issue fix this?

:shifty: I've been having that same problem for weeks.

Fairygdmther 01-09-2006 04:09 PM

Quote:

Originally Posted by Intrepid Homoludens
:shifty: I've been having that same problem for weeks.

So have I! In fact I often have to exit out and reload the forum to get to the next thread.

Lynsie

Filmman 01-10-2006 05:21 PM

I get logged off too I alway have it on all the time so Why is that happending.

Erwin_Br 01-16-2006 10:26 AM

So suddenly EVERYONE is having this problem? It only happens on my laptop, even after removing the cookies. I think I must've overlooked a few or something.

--Erwin

fov 01-16-2006 10:27 AM

There was a forum update about a week ago, and everyone would have had to log in again after that. I haven't had a problem with it since then.

Erwin, what browser are you using on your laptop?

Erwin_Br 01-16-2006 03:04 PM

Internet Explorer.

--Erwin

fov 01-16-2006 06:17 PM

And you're not having trouble with any other sites? Maybe you have to add AG to your list of trusted sites? (To do this: Tools / Internet Options / Privacy / Edit.)


All times are GMT -8. The time now is 08:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Design & Logo Copyright Ā©1998 - 2017, Adventure GamersĀ®.
All posts by users and Adventure Gamers staff members are property of their original author and don't necessarily represent the opinion or editorial stance of Adventure Gamers.