Forums behaving oddly? - Adventure Forums
You are viewing an archived version of the site which is no longer maintained.
Go to the current live site or the Adventure Gamers forums
Adventure Gamers

Home Adventure Forums Misc. Feedback Forums behaving oddly?


 
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-14-2005, 05:45 AM   #1
Freeware Co-ordinator
 
stepurhan's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South East England.
Posts: 7,309
Default Forums behaving oddly?

I noticed a couple of threads where I'm marked as the last poster where I'm not. Also on this thread the page count shows as 2 on the index page and the first page of the thread but becomes 3 (which it has been for at least a day or so) if you go to the second page. That's based on 20 posts a page by the way.

Is it just me or is anyone else noticing odd glitches?
__________________
No Nonsense Nonsonnets #43

Cold Topic

A thread most controversial, that’s what I want to start
Full of impassioned arguments, of posting from the heart
And for this stimulation all will be thankful to me
On come on everybody it won’t work if you agree
stepurhan is offline  
Old 02-14-2005, 05:55 AM   #2
How am I not myself?
 
Glenn Epic's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Australia
Posts: 1,009
Default

I checked it out. Looks normal to me.

In other news: This forum's thread number has officially risen to 101. Alright, party's over, get back to work 'forum feedback'.


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oh... there's... a... monkey in my pocket / And he's stealing all my change / His stare is blank and glassy / I suspect that he's deranged!
__________________
Happenstance

Last edited by New_Order; 02-15-2005 at 05:50 AM.
Glenn Epic is offline  
Old 02-14-2005, 06:09 AM   #3
Freeware Co-ordinator
 
stepurhan's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: South East England.
Posts: 7,309
Default

Quote:
Originally Posted by New_Order
In other news: The forum's thread number has officially risen to 101. Alright, party's over, get back to work 'forum feedback'.
Forum Feedback 101. Sounds like some sort of starter course.
__________________
No Nonsense Nonsonnets #43

Cold Topic

A thread most controversial, that’s what I want to start
Full of impassioned arguments, of posting from the heart
And for this stimulation all will be thankful to me
On come on everybody it won’t work if you agree
stepurhan is offline  
Old 02-14-2005, 06:13 AM   #4
How am I not myself?
 
Glenn Epic's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Australia
Posts: 1,009
Default

Quote:
Originally Posted by stepurhan
Forum Feedback 101. Sounds like some sort of starter course.
Touche'
__________________
Happenstance
Glenn Epic is offline  
Old 02-14-2005, 07:23 AM   #5
fov
Rattenmonster
 
fov's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,404
Default

Hit the refresh button in your browser when you're on the pages where you see the problems. Sounds like older (cached) pages may be displaying for you.

-emily
fov is offline  
Old 02-15-2005, 05:30 AM   #6
Squeaky
 
simpson_yellow's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Canberra, Australia
Posts: 1,320
Default

I've got the same issue as stepurhan - noticed it the other day. Just had another look and it's still the case (I emptied my cache yesteday too).

Example:
I last posted on this thread on Feb 6, but the Chit Chat Index shows me as last poster on Feb 12.

There are some others that show me as the last poster when I'm definitely not but I can't spot any right now.

Not a big issue though. Just a small tear in the fabric of spacetime I suspect.
simpson_yellow is offline  
Old 02-15-2005, 07:37 AM   #7
fov
Rattenmonster
 
fov's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,404
Default

That's because that thread is a poll. When someone votes on a poll but doesn't respond to the thread, the time they voted is tacked on but the name of the last poster doesn't change. So it's really displaying the time that the last person voted on the poll, it just happens to be under your name because you're the last one who responded.

-emily
fov is offline  
Old 02-15-2005, 10:18 PM   #8
Squeaky
 
simpson_yellow's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Canberra, Australia
Posts: 1,320
Default

Ah. Guess that makes sense. Thanks for clearing that up.

Do you have any humble pie I could borrow? I seem to have eaten all mine.
simpson_yellow is offline  
Old 02-17-2005, 12:06 PM   #9
comfortably numb
 
Swordmaster's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Helsinki
Posts: 541
Default

I'm having a problem browsing the forum with Safari where the loading of threads stalls in the very end... It says something like "Loaded 24/25 items" in the bottom bar of the browser and then just stays there. I have to hit stop and locate the first new post for me myself.

Odd enough, this doesn't always happen. I haven't been able to isolate any specific factors contributing to this problem.
__________________
I'm not saying you're wrong, I'm just saying I'm right.
Swordmaster is offline  
Old 02-17-2005, 12:14 PM   #10
fov
Rattenmonster
 
fov's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,404
Default

Quote:
Originally Posted by Swordmaster
I'm having a problem browsing the forum with Safari where the loading of threads stalls in the very end... It says something like "Loaded 24/25 items" in the bottom bar of the browser and then just stays there. I have to hit stop and locate the first new post for me myself.
That's really weird... I have been having the same problem in Safari, not on this forum (and I use Safari here all the time), but on eBay. It gets stuck on the second to last item and I'm not able to use the search feature because the page isn't fully loaded.

Next time this happens, let me know which thread it is, and I'll try it in Safari and see if the same thing happens to me.

-emily
fov is offline  
Old 02-17-2005, 12:33 PM   #11
Friendly Server Admin
 
tabacco's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Marin County, CA
Posts: 4,087
Default

It's a problem brought about by not using Firefox
tabacco is offline  
Old 02-22-2005, 12:25 AM   #12
comfortably numb
 
Swordmaster's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Helsinki
Posts: 541
Default

Quote:
Originally Posted by fov
Next time this happens, let me know which thread it is, and I'll try it in Safari and see if the same thing happens to me.
It happened just now on the last page of the Psychonauts poll in the General Gaming forum ( http://forums.adventuregamers.com/sh...838#post116838 ).
__________________
I'm not saying you're wrong, I'm just saying I'm right.
Swordmaster is offline  
Old 02-22-2005, 09:14 AM   #13
fov
Rattenmonster
 
fov's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,404
Default

Quote:
Originally Posted by Swordmaster
It happened just now on the last page of the Psychonauts poll in the General Gaming forum ( http://forums.adventuregamers.com/sh...838#post116838 ).
Weird. It loaded fine for me.
fov is offline  
Old 02-22-2005, 09:29 AM   #14
Senior Member
 
Legolas813's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Florida
Posts: 1,783
Send a message via AIM to Legolas813
Default

I think it's just a random thing. It happens to me sometimes in other forums, but then it goes away.

If it matters, I use Avant Browser.
Legolas813 is offline  
Old 02-22-2005, 09:42 AM   #15
fov
Rattenmonster
 
fov's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Francisco
Posts: 10,404
Default

It actually just happened to me on the main forum page. It hung loading images. I don't know if it was a Safari issue or what.

Like you, I just refresh if I'm having problems, and the problem usually goes away. It's not like there's any consistent problem that can be duplicated.

-emily
fov is offline  
 



Thread Tools

 


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.